Oraşul care se vizitează cu ochii şi se simte cu inima

Anul 2018 și-a luat rămas bun de la mine așa că m-am lăsat întâmpinat de un altul care sper să fie mai frumos. Unul mai benefic decât cel ce s-a terminat în urmă cu puțin timp. Sunt convins că va fi mult mai bine. De aceea am și început un nou proiect măreț pentru mine, am ales să călătoresc în fiecare județ și oraș al țării. Recunosc faptul că nu am vizitat-o atât de mult cât am făcut-o în străinătate, însă am realizat acum că e timpul să mă ocup și de pământul nostru strămoșesc pe care ne-am născut noi toți.

De astăzi am creat proiectul meu ” Turist în țara mea, România!„, proiect prin care-mi doresc să văd toate locurile frumoase ale patriei mele și să pot întâlni noi oameni, sa pot să-mi fac noi prieteni și mai ales să reuşeşc să-mi bucur inima de frumusețea unei națiuni care încă se zbate să supraviețuiască.

Astăzi vreau să simt căldura sufletească a oltenilor.

Vreau să simt tradiția lor direct la mama ei acasă și vreau să mă înfrupt din câteva bunătăți locale. Am o nerăbdare incredibilă și de nestăvilit. Dar mai sunt câteva ore doar, așa că mă las purtat de gânduri. De emoție și aștept să pornesc în prima călătorie a minunatului meu proiect. Mai e puțin. Abia aștept să-mi întâlnesc prietenii, să fiu în preajma lor, să mă bucur de frumusețea orașului cu ei și să ne simțim bine și fericiți. Mulți vin pentru tot felul de lucruri în vacanțe, eu? Vin doar să-mi bucur inima și să mai șterg din anii trecuți. In care nu mi-am putut nici măcar imagina că pot să merg într-o astfel de expediție îndelungată.

Mă simt atât de bine și fericit încât aș fi capabil să strâng neîncetat pe toți oamenii din jurul meu. Cam atât de mare este entuziasmul meu debordant. Acestea fiind spuse, dragii mei cititori, vreau să vă iau cu mine în lumea de poveste a României. Să vă țin strâns de mână și să vă îndrum spre mine. Pentru a ne bucura împreună de tot ce este frumos și minunat. Am devenit un călător în paradis, iar asta îmi aduce o satisfacție enormă. Abia așteptam să vină această clipă, abia așteptam să ajung să-mi îndeplinesc un vis. Acum e timpul meu, e momentul meu de glorie.

De astăzi dau startul proiectului și îmi doresc să vă am alături de mine pe toți.


Lasă un răspuns