Turist în ţara mea, România!

 

În urmă cu 5 luni eram în Marea Britanie, îmi făceam bagajele pentru a reveni acasă lângă cei dragi pentru a fi turist turist în ţara mea, România! Nu credeam că acea zi va mai veni. Îmi doream atât de mult să fiu acasă din nou, și, deși știam cât de greu este să mai trăiești în România în zilele astea, am ales să mă întorc. După atâta timp petrecut în țară, am realizat că am făcut o alegere foarte bună. Acum este liniște și frumos. Încă încerc să mă acomodez cu fusul orar, dar totul este spre bine.

Experiența extraordinara

Au fost câteva luni extraordinare, cu multe evenimente la care am participat, cu locuri și orașe pe care le-am vizitat și mai ales mulți oameni pe care i-am întâlnit. Acum am un proiect măreț, unul pe care mi l-am dorit de foarte mulți ani și anume, să călătoresc, să-mi iau rucsacul în spate și să colind nemărginita noastră țară și nu numai. Am planuri mari anul acesta. Extraordinare. Dintotdeauna am iubit călătoriile, am atâtea amintiri din atâtea locuri pe unde mi-am purtat picioarele. Acum am un temei mai puternic decât în trecut. Am multe de povestit, multe experiențe de împărtășit tuturor, de aceea am și ales să creez acest blog. Iubesc să povestesc lumii, ador să-mi dezvălui întâmplările frumoase din viața mea.

Am ales ca de acum să-mi fiți toți părtași și să vă port cu mine în fiecare călătorie în care voi merge. Vă vreau lângă mine sufletește, chiar dacă este vorba despre călătorii din țara noastră sau de peste hotare. Cum am menționat mai sus, am planuri deosebite. Vreau să nu ratez nici un județ al țării, vreau să hoinăresc hotare și să mă las purtat de frumusețea minunatei noastre țări. Vreau ca fiecare adiere de vânt din fiecare destinație să-mi îmbie trupul, să mă lase fără grai și să-mi confere liniște.

Început de drum

Deși am început turul de prin Septembrie, încă nu am reușit să scriu despre niciun oraș vizitat și au fost câteva, printre care Timișoara, Constanța, Brașov, Târgoviște. Dar nu-i nimic, de abia am început povestea mea călătoare și-mi voi găsi cuvintele să scriu despre fiecare în parte. În această zi am decis să pornesc și campania mea de „ Turist în țara mea, România!”, o campanie prin care voi vizita fiecare oraș al țării.

Proiectul va porni din 5 Ianuarie, pentru asta am și ales primul oraș de pe lista lungă. Craiova este prima mea destinație pur românească, un loc unde voi putea să întâlnesc tradițiile locale, oamenii frumoși, prietenii pe care i-am cunoscut doar în online, și unde voi putea descoperi frumusețile locale.

Sunt nerăbdător să încep acest tur al frumoasei mele țări. Abia aștept să vizitez locurile la care am visat încă de mic copil. Acum e timpul meu, de aceea voi veți fi părtași la toate acestea.

Bine ați venit în călătoria vieții mele!

 

Sibiel, Jud. Sibiu
Cluj-Napoca

 

Timişoara
Oradea
Reşiţa

10 thoughts on “Turist în ţara mea, România!

  1. Te aștept și n Puglia atunci când vei hotărâ sa treci peste hotare! Crede ma este superba și cu toate ca am văzut o aproape toată încă nu am reușit sa scriu despre ea! Mult succes și drumuri pline de minunății și povesti frumoase! 🤗

    1. Multumesc din suflet. Ohoo, am deja planificarile facute. Bineinteles ca voi anunta pe pagina oficiala de pe facebook. Tinem legatura oricum. In februarie plec in Germania, apoi Austria. Cand ajung la Bihor inca nu stiu. Anunt pe social media.

Lasă un răspuns